Bestil min guidede afspændingsøvelse - den kommer til dig sammen med
nyhedsbrevet, som kan afmeldes igen når som helst!

HANNE

Min transformations historie

Som 20 årig begyndte jeg at få ondt i mine led på hænderne. Jeg opdagede, at det gentog sig, når jeg havde været til komsammen/fester, hvor der hovedsageligt blev spist kød.

Nu var der i min familie både på min mors side og på min fars side gigt ganske megen lidelse pga. gigtsmerter. Det tog ikke den store overvejelse at beslutte at blive vegetar. MEN let var det ikke f.eks. at sidde til en fest og lade som om, jeg nød et langt måltid og der kun var kartofler, jeg kunne spise af hoveretten.

 

Det gik ned ad bakke

Til trods for mine ændrede kostvaner øgedes smerterne, og jeg fik jeg som 33 årig en gigtdiagnose. Min situation blev egentlig blot værre og værre med tyktarmskatar, hvor jeg ikke kunne fordøje de grøntsager, jeg spiste.

Psykiske problemer

Som 40 årig blev jeg klar over, at årsagen til problemerne var psykiske og kom fra ægteskabelige problemer.
Det er smerteligt at familien brydes op, at børnene kommer til at have to hjem: et hos far og et hos mor.

 

Endelig kom diagnosen

Samtidig kom jeg til de rette specialister, hvor jeg fik diagnosen SLE Lupus Erymatheosus. Det er en systemisk sygdom, hvor alle organer kan angribes.
Også som ung brød jeg mig ikke om at tage medicin, så jeg var heldig, at min praktiserende læge accepterede at tilse mig, hvis jeg ville sørge få at få taget regelmæssige blodprøver.

Skridt for skridt fik jeg det bedre

På min vej for at helbrede mig selv søgte jeg hele tiden ny viden gennem uddannelser:
Jeg er både folkeskolelærer, sygeplejerske, healer, healings-massør, TCM akupunktør og Vestlig Medicinsk Akupunktør. 

En 77-årig super vital kone

Gradvist blev jeg sundere og sundere og føler mig i vigør og er som 77 årig i stand til at føre et særdeles aktivt liv, hvor jeg stadig opdaterer min viden og lever det liv, jeg altid har drømt om her på Fejø.

Gigt i enkelte led kommer og går. Jeg behandler selv gigten med TCM akupunktur med en behandling direkte rettet mod gigt. Det fungerer fint med regelmæssige behandlinger.

Nu har jeg gavn af mine egne erfaringer i et alvorligt sygdomsforløb uden lægeordineret medicin og deler min viden i min klinik: Hannes Have og Klinik samt via Skype, hvor jeg med Healing og Følelses-traumeforløsende terapi kan nå hele kloden.

Jeg kan også hjælpe dig med dine udfordringer, og jeg har sammensat et behandlingsforløb på 4 sessioner
med min effektive terapiform følelses-traumaforløsende terapi.

WEBSHOP

GALLERI

HAVEKURSER

BEHANDLINGER

Nyhedsbrevet kan nemt afmeldes igen

Copyright©2019 | Hanne Oustrup, Slettervej 35, Fejø | kontakt@hanneoustrup.dk | Tlf. 3059 4105 | Privatlivspolitik og GDPR | CVR 12196040  Webdesign  by www.intuitivweb.dk

Bestil din afspændingsøvelse her

 

Med min guidede vejrtræknings- og afspændingsøvelse vil du opleve en dejlig følelse af centrering og indre ro i hele dit system.

Mange tak for din tilmelding! Der er nu en mail på vej, hvor jeg beder dig bekræfter, at du ønsker at være tilmeldt nyhedsbrevet, og et øjeblik efter kommer min velkomstmail og øvelsen til dig. Husk at tjekke dit spamfilter!!