Bestil min guidede afspændingsøvelse - den kommer til dig sammen med
nyhedsbrevet, som kan afmeldes igen når som helst!

KUNDEREFERENCER

 

Udtalelser og kommentarer fra tidligere klienter. 

 

Jeg har i flere år været en fast kunde hos Hanne.

Jeg har i over 30 år lidt af nældefeber, mere eller mindre i henhold til min psykiske og fysiske tilstand, i det store og hele er jeg en sund vel afbalanceret person, men har i kortere eller længere perioder måttet indtage antihistaminer.

Hannes akupunktur behandlinger har hjulpet mig så jeg nu får behandlinger efter behov og der går måneder imellem og antihistaminerne er lagt helt væk og nældefeberen ligeså. Det har givet en bedre livskvalitet at blive fri for den megen hud irritation.

Jeg er meget taknemmelig for hjælpen.

Connie

Før jeg kom til Hanne, hadde jeg det jeg trodde var en ødelagt lårmuskel, etter en skade jeg fikk. Jeg hadde også noen plager med fordøyelsen, samt noen kuler under føttene, som jeg antok kom av dårlig sirkulasjon. I tillegg var leggene min stramme, med en rekke ømme punkter. Imidlertid fortalte jeg ikke Hanne om det med fordøyelsen; jeg trodde behandlingen ville konsentrere seg om føttene.

Dette var min første akupunkturtime noensinne, og jeg var spent på om det kom til å gjøre vondt. Jeg var litt engstelig for det. Men da jeg så at Hanne Oustrup hadde et tilbud på akupunkturtimer, hadde jeg sagt ja til det før jeg rakk å tenke meg om.

I løpet av den første timen forsto jeg raskt at det ikke kom til å gjøre vondt, og følte en massiv lettelse og avslapning av den grunn. Et par ganger falt jeg i søvn der jeg lå. I tillegg synes jeg det var uhyre interessant å kunne merke energistrømmen som gikk fra akupunkturpunktet langs baner jeg ikke kunne ha forutsagt. Jeg arbeider selv som clairvoyant, så det kan være jeg litt lettere kunne fornemme hvor energiene fløt. På den måten kunne jeg fortelle Hanne om hvor jeg følte at energiene strømmet mens jeg lå på benken, og så kunne hun etterpå vise meg på de anatomiske veggplansjene hun hadde, at det som regel var riktig.

Spesielt kunne jeg merke hvordan et par punkter under fotbladet var direkte forbundet med magen, og med forskjellige organer.

Jeg opplevde raskt en veldig bedring i den muskelen jeg trodde var ødelagt for alltid. Leggene mine ble myke og glade, og jeg kunne merke energiene strømme langt bedre.

Det jeg imidlertid ikke var forberedt på, var de indre prosessene som kom. I min egen jobb vet jeg jo godt at følelser, trossystemer og tankemønstre sitter i hele kroppen, så jeg vet ikke hvorfor jeg ikke tenkte på at akupunktur ville utløse en indre prosess. Men det skjedde. Gamle ting kom til overflaten, viktige spørsmål ble framformulert, og en dyp, dyp indre healing kom i gang.

I sin store genialitet, valgte kropp og psyke som regel å synkronisere sin prosess med de ukentlige besøkene hos Hanne, så mens jeg var på vei til Hanne, ville ofte litt dypere problematikk dukke opp, for så å få et svar før jeg kom hjem igjen.

Ikke minst ble det overmåte klart for meg at god fordøyelse henger sammen med flyt på alle måter; fysisk, men også følelsesmessig.

Tilsammen hadde jeg syv behandlinger hos Hanne, som jeg er grenseløst takknemlig for. Jeg mistenker at Hanne benytter sin egen gode intuisjon til å finne de rette akupunkturpunktene, for de ble så presist lokalisert. Jeg fikk også en veldig tillit til Hanne, og følte en dyp trygghet hos henne. Hun hadde alltid full kontroll på hvor vi var i behandlingen, og journalførte fra gang til gang.

Jeg har vel sjelden fått en behandling jeg har vært så glad for, som den jeg fikk hos Hanne Oustrup.

Ingunn Sigurdsdatter

Jeg havde en gammel skiskade i mit højre knæ. Det voldte mig en del problemer, da det hævede ret meget og gjorde ondt, når jeg var aktiv – dvs. stod på ski eller gik langt.

Almindelig styrketræning kunne holde det noget i ave, men….

Så – jeg håbede på en forbedring.

Hanne har et lille, fint klinik-værelse i sit hyggelige hus på Fejø. Det er velindrettet, funktionelt og har en afslappende atmosfære. Der bliver puslet om en, og man føler sig velkommen og godt tilpas.

Alligevel var jeg en anelse usikker på, hvad der nu skulle ske, men håbefuldt og fyldt af positivitet lagde jeg mig på briksen. Under Hannes kyndige, rolige hænder faldt jeg hurtigt til ro.

Hanne fandt vigtige punkter og dekorerede mit ben med prikker, alt imens hun omhyggeligt i-talesatte hver handling.

Da hun begyndte behandlingen med nålene, fortsatte hun stille og roligt den omhyggelige beskrivelse af alt, hvad der skete, samtidig med at hun inddrog mig i samtalen og forhørte sig om mit velbefindende.

Det virkede alt sammen meget beroligende og kompetent.

Jeg kunne tydeligt mærke nålene, men det gjorde ikke ondt. Så lå jeg en stund og hvilede mig under et lunt tæppe. Da nålene var kommet ud, havde jeg det fint i knæet.

Næste dag kunne jeg tydeligt mærke at benet havde det bedre, og jeg kunne se hævningen var aftaget noget.

Så kom endnu 1 behandling. Efter 2. behandling er der kun ringe hævning, men ingen smerter.

Efter 3. behandling var hævningen helt væk.

Så tog jeg en uge på ski, og var lidt spændt på at se, hvad der ville ske. Det var hårdt for knæet, jeg blev hurtigere træt, MEN DET det gjorde ikke ondt og knæet hævede ikke!

Nu – efter 4. behandling er der ingen hævning i hverken knæ eller ben.

Mit knæ fungerer – som var det blevet 20 år yngre!

Under hele forløbet har jeg styrketrænet knæet i et fitness center

Der er en god stemningen i Hannes hus. Man føler sig hurtigt hjemme, og man bliver modtaget med åbenhed og stor imødekommenhed.

Hanne er meget engageret i behandlingen og hun er yderst omhyggelig. Hun udviser stor ekspertice og hun har en professionel tilgang  blandet med ydmyg respekt til ny viden. Jeg har været tryg ved behandlingen og jeg er yderst tilfreds med resultatet.

Lene

Er du blevet inspireret til at prøve en af mine skønne og helsebringende behandlinger?

WEBSHOP

GALLERI

HAVEKURSER

BEHANDLINGER

Nyhedsbrevet kan nemt afmeldes igen

Copyright©2019 | Hanne Oustrup, Slettervej 35, Fejø | kontakt@hanneoustrup.dk | Tlf. 3059 4105 | Privatlivspolitik og GDPR | CVR 12196040  Webdesign  by www.intuitivweb.dk

Bestil din afspændingsøvelse her

 

Med min guidede vejrtræknings- og afspændingsøvelse vil du opleve en dejlig følelse af centrering og indre ro i hele dit system.

Mange tak for din tilmelding! Der er nu en mail på vej, hvor jeg beder dig bekræfter, at du ønsker at være tilmeldt nyhedsbrevet, og et øjeblik efter kommer min velkomstmail og øvelsen til dig. Husk at tjekke dit spamfilter!!